Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΧΤΑΠΟΔΟΠΙΛΑΦΟ
ΥΛΙΚΑ
  • 1 χταποδι
  • 4-5 ντοματες
  • 1 βαθυ πιατο ρυζι
  • 1 μικρο κρεμμυδι
  • 1 φλ. ελαιολαδο
  • αλατι,πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαριζουμε και πλενουμε το χταποδι.Το βραζουμε σε νερο μεχρι να πιρουνιαζεται και να εχει ψηθει.Το σουρωνουμε και το κοβουμε σε μικρα κομματια.Ετοιμαζουμε το πιλαφι.Βαζουμε το ελαιολαδο και το κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε,ριχνουμε τις ντοματες.Μολις αρχισει και βραζει το μειγμα ριχνουμε και το ρυζι.Λιγο πρινψηθει το ρυζι ριχνουμε και το χταποδι ωστε να δεσει με ολα τα υπολοιπα υλικα.Το φαγητο μας ειναι ετοιμο.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΤΙΤΥΧΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου