Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΜΥΡΟΔΑΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλο γαυροι
  • ριγανη
  • 2 λεμονια

1 φλι. καφε λαδακι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

πλενουμε και καθαριζουμε τους γατρους πολυ καλα τους βαζουμε σε ενα ταψι βαθυ,ριχνουμε νερο μεχρι ν α τους σκεπασουμε (προσοχη οχι να κολυμπανε στο νερο).επεια ριχνουμε το λαδι ,ριγανη και στιβουμε τα λεμονια.αφηνουμε τα ψαρακια στο φουρνο ενα 20 λεπτο στους 180 βαθμους.ειναι ετοιμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Μια κυριακη στο χωριο με τα αγαπημενα σου προσωπα και το καιρο συμμαχο σου ειναι α απολυτη ευτυχια ,στρωστε το τραπεζι βαλτε ουζομεζεδες και απολαυστε την φυση .ενα ουζακι ειναι αυτη την εποχη οτι το καλυτερο.μετα μια βολτα και ενα παγωτο παραδοσικο του χωριου η ενα καρπουζακι και το μεσημεριανο γλεντι ολοκληρωθηκε.καλα περασαμε και καλα ηπιαμε.Ενας υπνακος ειναι οτι πρεπει τωρα.τα λεμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου